diumenge, 26 de desembre del 2010

SOPA DE PERA

SOPA DE PERA AMB PARMESÀ

(També es pot substituir la pera per poma.)

Ingredients :
4 porros, 2 patates grans, 1 litre de brou de pollastre, 1/2kg de pera, 1/4 de litre de nata liquida, 
1 cullerada de mantega, 50 gr. de parmesà, cebollí, oli, sal i pebre.

Preparació:
Pelar les patates i tallar-les a daus. Netejar els porros, treure'ls els fils i tallar-los a rodanxes fines. Escalfar la mantega i l'oli en una olla gran, sofregir el porro remenant sovint perquè no es cremi. Afegim la patata i ho remenem uns minuts amb el porro, afegim el brou i ho deixem uns 20 minuts que bulli tapat. Pelem la pera reservant-ne una per la decoració.
Retirem l’olla del foc, hi afegim la pera trossejada i ho triturem. Salpebrem al gust, hi afegim la nata i ho fem bullir uns minuts. Torrem els pinyons amb unes gotes d’oli d’oliva.

Servim la sopa en un bol i ho decorem amb la pera que hem reservat tallada a làmines fines, els encenalls de parmesà, els pinyons torrats i el cebollí tallat petit.



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada