dissabte, 23 d’abril del 2011

Crema de pastanaga a la taronja


Ingredients :
500gr. de pastanaga, 1 Ceba, 60gr. mantega, 500 ml. de brou de pollastre,
3 taronges, 100 ml. de nata liquida, 4 llagostins a la planxa, cibulet, sal i pebre

Preparació :

Pela la pastanaga i la ceba i talla-les. Escalfa la mantega en una cassola i salta-hi la ceba sense que  quedi massa daurada. Afegeix la pastanaga i cou-ho uns minuts, ves-ho remenant. Afegeix el brou i salpebra-ho i cou-ho uns 15 minuts fins que estigui cuit. retira-ho del foc i tritura-ho ben fi. talla 4 rodanches de taronja i la resta esprem el suc i barreja amb la crema  i la nata. rectifica-ho de sal .
Serveix la crema en quatre bols decorats amb rodanxes de taronja els llagostins i el cibulet.    




Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada