Ingredients :
- porc senglar
- ceba
- porro
- pastanaga
- alls
- mocoses de la Conca
- vi negre
- brou de verdures
- cebeta perla
- sucre
- llimona
- vi ranci
Preparació :
Es posa el porc senglar 24 h. a la nevera, cobert i amb llet.
El traiem de la llet, el passem per aigua i el deixem escórrer. Posem oli a la paella i el sofregim, a continuació hi posem el vi negre i el brou, deixant que cobreixi la carn un centímetre i ho deixem coure dos hores a foc mig.
Tallem la ceba, el porro i la pastanaga i ho incorporem deixant-ho coure trenta minuts més. Netegem les mocoses i les passem per la paella i les-hi incorporem. Preparem la picada, la incorporem i ho deixem coure uns minuts.
Posem mantega a la paella, les cebetes, el sucre i quan estiguin caramel·litzades hi posem una copeta de vi ranci.
Ja ho podem emplatar.
Molt bona pinta té aquest plat coi, m'agrada. Us deixo aquest enllaç per un tast de vins de la Vall del Riu Corb, molt de Montblanc, per aquest dissabte al matí, és gratuït i volem donar a conèixer els nostres vins.¨
ResponEliminaFelicitats pel bloc:
La Vall del Riu Corb ha estat de ben antic terra de vinyes i bon vi, la terra dura, les boires hivernals, les escasses pluges i el sol omnipresent, han vist créixer els ceps mares dels delicats escumosos que us presentem...
http://www.facebook.com/event.php?eid=226304250715871