Ingredients:
2 Cebes tendres
1 pebrot verd
1 tall de xistorra
2 pots de Mongetes cuites (400 gr )
bolets variats frecos o en conserva (d'uns 200gr.
1 kg de Negrets
1 L. de brou de verdures
Pebre negre, un pessic
1 cullerada de Pebre vermell dolç
1/2 cullerada de Cominos
Julivert picat per escampar al final
1 gotet de Vi Blanc de la Conca de Barbera
1/2 L d'Aigua
Oli d'Oliva Verge Extra
Preparació:
PAS 1. En una olla ofeguem les cebes, el pebrot trossejats
finament. Quan la ceba comenci a daurar, afegim la xistorra. el brou i els
bolets escorreguts. Deixem dos minuts que es faci tot junt i aboquem el vi.
Donem unes voltes perquè s'evapori l'alcohol i afegim les espècies, les
mongetes (escorregudes i esbandides) i una mica d'aigua.
PAS 2. Quan comenci a bullir, afegim els negrets.
PAS 3. Ara cal deixar-ho coure tot junt uns 15 minuts.
PAS 4. Servim amb una mica de julivert empolvorat per sobre ( opcional).
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada