dissabte, 9 de desembre del 2017

Risotto de taronja















Ingredients:
250 gr d'arròs Bomba.
250 ml de suc de taronja (Unes 2 unitats)
150 ml de vi blanc
700 ml de brou de verdures i algunes herbes típiques de fer el brou)
1 ceba gran tendra
25 gr de formatge parmesà ratllat
30 gr de mantega o 25 gr de formatge cremós tipus Mascarpone
Oli d'oliva verge extra, 
Per decorar unes cues de gambot pelades.

Elaboració:
Rentem les 2 taronges fregant-bé, assecar-les i ratllem la pell i després fem suc fins aconseguir els 250 ml. Aquest suc es l'afegim al brou de verdures i pollastre ja fet anteriorment i ho posem a bullir.
Mentre en una olla posem una mica d'oli i tirem la ceba tallada en Brunoise i quan aquest li afegim l'arròs i la pell ratllada de les taronges i una mica de sal i ho anem remenant durant 1 minut i després afegim el vi i ofeguem fins que ho absorbeixi. A partir d'ara li anem afegirem el brou a poc a poc, 1 cucharon o mitjà i remenant contínuament, i quan veiem que s'ha absorbit li afegim una mica de brou i així fins que aquest sobre els 18 minuts. Sobre els 15 minuts vam provar de sal i si cal l'hi afegim. Quan aquest parem el foc i hi afegim el formatge ratllat i la mantega o el formatge mascarpone, remoure bé i deixar reposar 2 minuts. Servir.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada