Ingredients:
250 gr d'arròs Bomba.
250 ml de suc de taronja (Unes 2 unitats)
150 ml de vi blanc
700 ml de brou de verdures i algunes herbes típiques de fer el brou)
1 ceba gran tendra
25 gr de formatge parmesà ratllat
30 gr de mantega o 25 gr de formatge cremós tipus Mascarpone
Oli d'oliva verge extra,
Per decorar unes cues de
gambot pelades.
Elaboració:
Rentem les 2 taronges fregant-bé,
assecar-les i ratllem la pell i després fem suc fins aconseguir els 250 ml.
Aquest suc es l'afegim al brou de verdures i pollastre ja fet anteriorment i ho
posem a bullir.
Mentre en una olla posem una mica d'oli i tirem la ceba
tallada en Brunoise i quan aquest li afegim l'arròs i la pell ratllada de les
taronges i una mica de sal i ho anem remenant durant 1 minut i després afegim
el vi i ofeguem fins que ho absorbeixi. A partir d'ara li anem afegirem el brou
a poc a poc, 1 cucharon o mitjà i remenant contínuament, i quan veiem que s'ha
absorbit li afegim una mica de brou i així fins que aquest sobre els 18 minuts.
Sobre els 15 minuts vam provar de sal i si cal l'hi afegim. Quan aquest parem
el foc i hi afegim el formatge ratllat i la mantega o el formatge mascarpone,
remoure bé i deixar reposar 2 minuts. Servir.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada