dijous, 14 d’octubre del 2010

CREMA DE CARABASSÓ AMB CLOÏSSES

INGREDIENTS :

Carabassó, patata, ceba, cloïsses, sal, oli, aigua i llimona

PREPARACIÓ :

Pica la ceba i fregeix-la en una olla sense que agafi color, pela les patates i talla-les petites i posa-les amb la ceba remenant-ho uns minuts sense que es cremi la ceba. Pela els carabassons i reserva les pells, afegeix el carabassó a l’olla i posa l’aigua deixant-ho coure fins que estigui al punt. En un altra olla hi posem les pells del carabassó i la pell de la llimona deixant que bulli 2 o 3 minuts retires les pells de la llimona i ho tritures tot i ho passes pel colador i reserva. En una paella poses les cloïsses amb un raig d’oli i quan estiguin obertes les afegim al puré posant-hi el suc que han fet al coure, ho deixem que arrenqui el bull uns minuts i ja estarà a punt per emplatar. Es pot menjar calent ho fred.

1 comentari:

  1. Hola Antoni,

    M'agrada el teu bloc.
    Voldria saber que hi fas amb les pells del carbassó i la pell de llimona, no queda massa clar, hi tinc carbassons per fer i m'agradaria fer la teva recepta
    Gràcies, Eva Ma

    ResponElimina