dijous, 14 d’octubre del 2010

PORC SENGLAR AMB MOCOSES

INGREDIENTS :

Porc senglar, ceba, porro, mocoses, pastanaga, llet, farigola, llorer, cabeces d’all, ¾ l.de vi negre, sal, oli i brou de verdures.

Per la picada: all, avellanes, ametlles, carquinyolis i julivert.

PREPARACIÓ:

Posa el senglar de 24 a 48 hores cobert de llet a la nevera, passades les hores el treus i el passes per l’aixeta traient la llet i el deixes escorre, quedarà blanc això vol dir que ha deixat anar tota la sang i no farà tuf. Ja pots començar la cocció. Primer poses el senglar en una cassola amb oli i deixa que es fregeixi un bona estona, després hi poses el vi negre i el brou que cobreixi 1 cm. el senglar i ho deixes coure un parell d’hores. Talles la ceba a quarts, el porro a trossos de 2 cm. i la pastanaga i ho afegeixes a la cassola deixa-ho coure 30 m. En una paella poses les mocoses sofregint-les uns minuts i després ho poses a la cassola,  hi poses també la picada i ho deixes coure uns 10 m. I no semblarà que mengis porc senglar.

clip_image002clip_image004clip_image006

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada