dimarts, 5 d’octubre del 2010

MIL FULLS DE PATATA I BACALLA

INGREDIENTS :

4LLOMS DE BACALLÀ DESSALAT, 4 PATATES GRANS, 3 CEBES,

2 PEBROTS VERMELLS,6  PEBROTS VERDS DE FREIXIR , 3 ALLS, SALSA DE TOMACA, FARINA, 1/2 L LLET, OLI,SAL,BITXO I JULIVERD

 

ELABORACIÓ :

Daurar els alls laminats amb el bitxo i reservar, fregir en aquest oli les  patates tallades a rodanxes de la part llarga, assaonar i reservar en una safata amb paper absorbent, amb el mateix oli fregir el bacallà  retirar-lo i esqueixar-lo. Talla la ceba i la sofregeixes  en un altra paella i reserves. Pica el pebrot verd  i l’incorpores a la paella,  reserva. Talla tantes rodanxes de pebrot com patates vulguis fer i reserva. Posar el contingut  de la paella junt amb salsa de tomaca en un pot de batedora i  per fer una crema de pebrot i reserva. Fes una besamel amb  l’oli de fregir el bacallà i reservar. Sofregir les  rodanxes  de pebrot i  reservar. Per enfornar  unta la safata amb oli i posa les rodanxes de patata una capa de ceba, una de bacallà, una cullerada de salsa de pebrot, una de patata, una de ceba,  una de pebrot verd, una de bacallà fins a repartir-ho tot. Hi poses la besamel i ho gratines al forn. Per emplatar untes el plat amb la resta de la crema de pebrot i al damunt hi poses la patata amb la rodanxa de pebrot els alls laminats i el bitxo picat coronant la patata, decora amb el julivert.besamel   

2808201004228082010044

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada