INGREDIENTS :
4 PATATES,250 GR. DE CIGRONS CUITS,2 CEBES, 2 PEBROTS VERDS,1 KG. POP CUIT, 1 CABEÇA D’ALLS, PEBRE VERMELL PICANT, LLORER, UNS GRANS DE PEBRE NEGRE, VI RANCI.
PREPARACIÓ :
( el pop precuinat si el cuinem junt amb la patata queda mes melós )
Posem en una olla el pop, les patates,1 ceba, el llorer i el pebre i ho deixem bullir fins que les patates estiguin al dente ( uns 30 m. ) i reservem. Piquem la ceba, el pebrot i els fregim en una cassola quan estigui daurat hi posem l’all picat, el vi ranci i deixem que redueixi, afegim el pop tallat el deixem 3 minuts remenant-ho amb el sofregit, afegim els cigrons i finalment la patata trencada a daus, afegim 1/2 l. de brou de coure el pop i ho deixem coure 15 minuts més.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada